Contact Form Blogger  thumbnail

Contact Form Blogger

Published Oct 26, 22
10 min read

Yoast Seo Blogger

Er zijn een aantal scenario’s te bedenken waarin Instagram logischer is dan Word, Press voor bloggen. Als je een videograaf of vlogger bent, dan heeft Instagram de potentie om uit te groeien tot je belangrijkste kanaal en blogplatform. In de meeste gevallen is het waarschijnlijk beter om beide te kiezen, zodat je naast Instagram ook een professionele blog/site hebt.

Als je helemaal tot hier hebt gelezen, is het alleen maar eerlijk dat je antwoord krijgt op de brandende vraag: Spoiler alert: wij denken dat voor de meeste serieuze bloggers en bedrijven Word, Press over het algemeen de beste keuze is. nude youtube blogger. Er zijn wellicht alternatieven waarmee je je content sneller kan publiceren, maar voor mensen die op zoek zijn om van hun blog of bedrijf een platform te maken en hun online aanwezigheid ook op de lange termijn willen garanderen, dan is Word, Press de beste optie.De beste optie voor het maken van een persoonlijke blog is waarschijnlijk een gratis gehoste oplossing als Word, Press. nude youtube blogger. com, Blogger of Medium. Als je alleen maar een plek zoek om je creatieve werk te delen, dan zou je Tumblr of Instagram eens een kans moeten geven. Als je echter een bedrijfsblog voor je zaak wil maken en je klanten en bezoekers wil zien groeien, dan is een zelf-gehoste optie als Word, Press of Drupal de beste optie.Word, Press heeft de meeste opties om je blog uit te breiden, zowel met plugins voor het plaatsen van advertenties en affiliatemarketing, als mogelijkheden om een volledige e-commerce winkel of lidmaatschapssite te ontwikkelen. Als je graag zoveel mogelijk online publiek zoekt, dan is Medium voor nieuwe schrijvers waarschijnlijk het beste startpunt.Zelf-gehoste oplossingen die je volledige controle geven over de paginacontent zijn het beste voor SEO, zoals Word, Press, Drupal en Joomla. Word, Press is makkelijk op te zetten, heeft veel geweldige SEO plugins, waarmee totale beginner makkelijk SEO vriendelijke content maken. Natuurlijk heb je daarnaast ook een betrouwbare host nodig die dankzij snelle laadtijden voor de beste resultaten zorgt.

Dutch BloggerDat is wat zelf gehoste oplossingen, zoals Word, Press, onderscheidt van de overige platforms uit deze lijst. Als je alleen een persoonlijke blog wil of een publiek zoekt voor je schrijven, dan is een gehoste oplossing als Medium of Word, Press. com waarschijnlijk beter. Uiteindelijk hangt het beste blogplatform af van je doelen en huidige situatie.

Ik blog dit jaar op deze website alweer elf jaar. Time flies! En nog steeds heb ik er enorm veel plezier in en is het door de loop van de jaren zelfs mijn bedrijf geworden. Ik krijg nog steeds regelmatig de vraag wat je nou nodig hebt om te kunnen starten met bloggen, zeker wanneer je dit professioneel aan wil pakken.

‘Lees ook: Behind the scenes Wat ik leerde van 10+ jaar bloggen - Vanessa.’ Qua apparatuur heb je eigenlijk alleen een laptop of een computer nodig, al zou je het zelfs af moeten kunnen met alleen je smartphone aangezien veel platformen een eigen app hebben waarin je kan werken. Toch kan ik je aanraden om minstens met een laptop of een vaste PC te gaan werken.

En dan het liefste gecombineerd met een vaste internetverbinding zoals glasvezel internet. Het signaal van glasvezel heeft een minimaal verlies van kwaliteit en kan kilometers verder worden gestuurd, waardoor je ook in huis met minder versterkers een hoge kwaliteit internet hebt. Zo heb je dus een goede vaste, snelle en stabiele internetverbinding en dat werkt wel net zo lekker.

Tip: je kan online heel eenvoudig een glasvezel check doen waarbij je kan zien of jouw huis aangesloten is op glasvezel waardoor deze manier van internet beschikbaar is voor jou - Vanessa blogt. Mocht je nu veel met eigen fotografie en beeldmateriaal willen doen dan zou ik niet enkel werken met de camera van je smartphone maar investeren in een goede spiegelreflex- of systeemcamera.

Vegan Food Blogger

Zoek een provider, leg je domeinnaam vast, koppel een blogplatform eraan vast, knutsel als je een beetje handig bent zelf een lay-out, koop er eentje of laat er eentje maken, zet het geheel online en start met bloggen! Het is in principe zo moeilijk niet en je kan al heel snel online zijn.

Mocht ik er eentje kunnen aanraden dan is dat toch wel Word, Press omdat dit erg prettig werkt en er achter de schermen heel erg veel mogelijk is. Zoek er in ieder geval eentje waarbij je Google Analytics kan installeren zodat je je statistieken bij kan houden. Leuk voor jezelf om te kijken hoe het met je website gaat en mocht het uitgroeien tot meer dan een hobby dan hebben bedrijven ook gelijk de juiste aantallen om mee aan de slag te kunnen gaan voor een eventuele samenwerking.

Oh, en daarnaast heb je als skills toch duidelijk een flinke portie doorzettingsvermogen en discipline nodig. Zeker als je er van rond zou willen komen kan het heel veel tijd, zweet, tranen èn geld kosten voordat het zich eventueel terug gaat betalen. Een groot en groeiend bereik en trouwe following opbouwen is niet in een paar maandjes gedaan. nude youtube blogger.

Maar als je er professioneel mee aan de slag wil dan raad ik aan om een goed Linked, In- en Facebookprofiel aanmaken en gericht te gaan netwerken. Een mooi netwerk kan je helpen om verder te komen, deuren op een kier te zetten en contacten te leggen voor mooie samenwerkingen.

Zeker omdat er zoveel verschillen zijn tussen puur hobbymatig bloggen als wanneer je ermee wil beginnen om er hopelijk een bedrijf van te gaan maken maar hiermee heb je de basis in ieder geval goed op een rij staan. Liefs,Desirée Lees ook deze artikelen uit de ‘Behind the scenes’ serie eens:– Hoe ziet een werkdag eruit?– De werkzaamheden van een blogger– Ondernemen vanuit huis– Wat doe je met alle producten die je ontvangt?– Hoe en hoeveel verdien je als blogger?– Alles over (rechtenvrij) beeldmateriaal voor bloggers * .

Coin Master Blogger

Wat mij altijd heeft gemotiveerd om te beginnen met bloggen was mijn levensmissie. Waar ga je in vuur in vlam van staan, wat brengt tranen in je ogen wanneer je eraan denkt en hoe wil je dat mensen je herinneren wanneer je er niet meer bent? Het was voor mij vrij snel duidelijk dat het mijn levensmissie is om een einde te maken aan dierenleed op een mindful wijze.

Mijn belangrijkste tip voor wanneer je wilt gaan beginnen met bloggen is dan ook om op onderzoek te gaan in jezelf. Wat is je levensmissie en waar wil je de wereld mee verbeteren? En ook al is de kern van je boodschap nog niet helemaal duidelijk. Dingen die je raken, zijn een krachtige inspiratiebron om te beginnen met bloggen en om er zelfs wanneer je al jaren blogt (ik vier dit jaar mijn 5de blog verjaardag met Claire’s Mission) niet zomaar meer mee te stoppen.

Hoewel ik het vaak (succesvol) heb genegeerd, moet ik toe geven dat het met bloggen toch wel heel erg handig is om binnen een bepaalde categorie te vallen. Hoewel er bloggers zijn die duidelijk binnen de categorie interieur, mode of eten vallen, heb ik het voor mezelf toch iets breder gemaakt.

Toen ik begon met bloggen, had ik op social media al een aardig bereik door het ondernemen en het radio maken. Dat scheelde enorm! Maar er gaat heel veel tijd, liefde en aandacht zitten in het laten groeien van dat bereik. Het betekent aanwezig zijn op social media, de tijd nemen om andere bloggers te leren kennen (zodat je ook ervaringen kunt uitwisselen), mooie blog artikelen blijven schrijven en jezelf blijven voeden met nieuwe kennis.Je enthousiasme werkt aanstekelijk. Zodra je een beetje bereik hebt, kun je tijd investeren in het maken van een mediakit. Zoek maar eens in Google voor voorbeelden en je vindt er enorm veel - nude youtube blogger. Je kunt een prachtig design maken met bijvoorbeeld Canva of er, zoals ik heb gedaan, voor kiezen om je Mediakit gewoon als pagina op je website te zetten.

Toy Blogger

Wie droomt er niet van geld dat binnenkomt zonder dat je er iets voor hoeft te doen? Affiliate marketing kan je hierbij zeker helpen. Bianca Kramer en Tamara Kops schreven er een inspirerend e-book over die ik iedere startende blogger kan aanraden. In dit affiliate marketing handboek delen ze onder andere hoe je geld kunt verdienen met affiliate marketing, de netwerken, soorten media, strategieën en het leren lezen van statistieken.

Het fijne is dat het de lezer geen geld kost. Mijn favoriete aanbieders en waar ik graag gebruik van maak zijn , Tradetracker (dit is een prachtig netwerk waar je heel veel aanbieders vindt) en Amazon. Ik gebruik affiliate marketing eigenlijk alleen bij barter samenwerkingen of wanneer ik zelf de producten heb gekocht.

Zodra je, net zoals ik, een fulltime inkomen wilt gaan genereren met bloggen dan kan ik je ook van harte aanraden om niet alleen te wachten tot dat je mails ontvangt, maar door ook zelf potentiële opdrachtgevers te benaderen. Dit kan op Linked, In, maar je kunt bijvoorbeeld ook pitchen op opdrachten in de Facebook groep ‘Bloggers Gezocht’ of via platformen zoals Hulc, Link, Pizza, Join en meer.

Dit was even in het kort mijn lijst met persoonlijke tips - nude youtube blogger. Hoewel ik zelf professioneel en fulltime blogger ben, ben ik geen expert in hoe je met bloggen je geld kunt verdienen. Ik doe vooral wat ik leuk vind om te doen en heb gaandeweg zelf het wiel uitgevonden. Maar als je in het begin gelijk goed van start wilt gaan, dan kan ik je een blogcursus echt aanraden.

Haar stappenplan is super duidelijk en helder. Echt een aanrader! .

Beauty Blogger Youtube

Hi! Ik heet Muriel Snijders en net als jij ben ik een ondernemer met een plan: zorgen dat jij de beste versie van jezelf wordt. Niet om jezelf op de borst te kloppen, maar om beter te maken wat al goed is én dit durven te benoemen (nude youtube blogger). Want als je jezelf niet uitspreekt, word je ook niet uitgekozen.

Hiermee wil ik de klanten van mijn klanten bereiken, in hoofd, hart en ziel - nude youtube blogger. Om zo ondernemer voor ondernemer de wereld mooier en gelukkiger te maken. Daar word ik namelijk gelukkig van. En jij natuurlijk ook! .

Ik krijg de vraag wel eens van familieleden, vrienden en van sommige lezeressen: hoe kan je een blog maken en wat heb je nodig om te bloggen? Wat komt er allemaal bij kijken? en vervolgens zeggen ze… je schrijft toch gewoon stukjes, dat is alles toch? Ik moet er altijd een beetje om gniffelen. nude youtube blogger.

Vandaar ook dat ik me bedacht dat het leuk is om hier eens over te schrijven. Hoe kan je een blog maken en wat heb je nodig om te bloggen. Handig voor als je een blog gaat starten. Ik ga het voor je onderverdelen in een aantal componenten, zodat het wat duidelijker wordt.

Uiteindelijk bepaal je zelf wat je nodig hebt om te bloggen natuurlijk. Ik geef je alleen aan waar ik zelf gebruik van maak en waarom dat ik dat handig vind - nude youtube blogger. En sommige zaken kom je niet onderuit, die heb je gewoon nodig bij een blog maken. Pc/laptop Telefoon Fototoestel Ga je een blog starten dan heb je een computer nodig, of een laptop, of ipad.

Supprimer Un Blog Blogger

Dat klinkt fijn als je veel onderweg bent (en dat is het natuurlijk ook). Maar thuis werk ik toch altijd nog het liefste op mijn pc (nude youtube blogger). Dat werkt sneller en ik heb een groter beeldscherm, ook dat vind ik fijn werken. Nu werk ik natuurlijk fulltime aan mijn blog maar ook als je een blog gaat starten zal je zien dat goede apparatuur van belang is.

Jammer. Ik heb zelf naast de vaste pc ook nog een laptop die ik meeneem op vakantie om daar het een en ander te doen. Want een vakantie is voor mij nooit helemaal vakantie 😉 . Verder heb ik (natuurlijk) een telefoon, een huawei P9 momenteel, maar ik ben eigenlijk op zoek naar een andere.

Latest Posts

Boekhouder Bree

Published Apr 05, 24
6 min read

Ibeo: Boekhouder Voor Echte Ondernemers

Published Apr 04, 24
7 min read

Boekhouder Kapelle

Published Mar 19, 24
7 min read